Αναζήτηση στο site

Επαφή

ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ
Ε.Κ.Π. 4ος, ΓΡΑΦΕΙΟ 6,
ΟΜ. ΣΚΥΛΙΤΣΗ 19,
Τ.Κ 18531 ΠΕΙΡΑΙΑΣ

ΤΗΛ. - ΦΑΞ : 2104131209

enosh_synt_ika_peiraia@yahoo.gr

Το σύστημα γεννά και θρέφει το ναζισμό και την εγκληματική ναζιστική Χρυσή Αυγή

2015-08-02 10:44
 
ΔΙΚΗ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ
Πού το πάνε κυβέρνηση και Δικαιοσύνη;
 

Προβληματισμό και σωρό από ερωτήματα, που χρεώνεται και η κυβέρνηση, προκαλούνται από το πώς εξελίσσεται η δίκη της Χρυσής Αυγής, αλλά και για την προσπάθεια που εκδηλώνεται να απομονωθεί ο ναζιστικός χαρακτήρας αυτής της οργάνωσης από τα εγκλήματά της.

Η όλη διαδικασία «περπατάει» με πολύ αργούς ρυθμούς, καθώς το δικαστήριο συνεδριάζει αραιά και που, με απανωτές αναβολές, ενώ στις 28 Ιούλη «κατέβασε ρολά» για μέχρι τις 8 Σεπτέμβρη! 

Το δικαστήριο απέρριψε την παράσταση Πολιτικής Αγωγής κατά της ηγεσίας και των υπόλοιπων βουλευτών που κατηγορούνται μόνο για ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, ενώ αρνείται ακόμα και την τήρηση των απομαγνητοφωνημένων πρακτικών παρά το γεγονός ότι ορισμένοι από τους κατηγορούμενους ανασκευάζουν καταθέσεις τους.

Η «Δημοκρατική Συσπείρωση» κατ' επανάληψη έχει επισημάνει ότι το κλίμα ανοχής και εξωραϊσμού που καλλιεργείται για τη Χρυσή Αυγή αντικειμενικά δίνει αέρα στα πανιά της για νέα εγκλήματα «γιατί ο ναζισμός ως βαθιά αντιδραστικό ρεύμα στην υπηρεσία του κυρίαρχου συστήματος δεν μπορεί να επιβιώσει πολιτικά παρά μόνο με τη διάπραξη εγκλημάτων σε βάρος των λαών, όπως έχει αποδειχτεί και ιστορικά, με τραγικό τρόπο στην Ευρώπη, αλλά και στη χώρα μας».

Ο φασισμός, ο ναζισμός, έχει επισημάνει η «Δημοκρατική Συσπείρωση», πρέπει να καταδικαστεί όχι μόνο από το δικαστήριο, αλλά από τον ίδιο το λαό και σ' αυτό μπορεί να συμβάλει το εργατικό - λαϊκό κίνημα που θα απομονώνει την εγκληματική ναζιστική Χρυσή Αυγή και θα δυναμώνει τη δράση του ενάντια στο εκμεταλλευτικό σύστημα που γεννά και θρέφει το ναζισμό.