Αναζήτηση στο site

Επαφή

ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ
Ε.Κ.Π. 4ος, ΓΡΑΦΕΙΟ 6,
ΟΜ. ΣΚΥΛΙΤΣΗ 19,
Τ.Κ 18531 ΠΕΙΡΑΙΑΣ

ΤΗΛ. - ΦΑΞ : 2104131209

enosh_synt_ika_peiraia@yahoo.gr

Το ακροδεξιό «συνεταιράκι» που κυβερνούσαν οι ΣΥΡΙΖΑίοι

2019-02-06 10:15

Καμμένος  μπουγάδα για τη ναζιστική Χρυσή Αυγή

Για τον μέχρι πρότινος βουλευτή της ναζιστικής Χρυσής Αυγής, Κουκούτση, άνοιξε τις αγκάλες του χτες ο Καμμένος, λέγοντας ότι «το αρνητικό είναι ότι προέρχεται από τη Χρυσή Αυγή και είναι κάτι που πρέπει να το δούμε. 

Εγώ δεν έχω διαπιστώσει ότι έχει κάνει κάποιες κινήσεις που να τον εντάσσουν στο ναζιστικό και γερμανόφιλο μέτωπο»! 

Παλιά του τέχνη κόσκινο, βέβαια, το ξέπλυμα των διαφόρων φασιστοειδών, απ' όταν μαζί με τους υπόλοιπους κυβερνητικούς βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ σουλάτσαραν και φωτογραφίζονταν στα νησιά και στις εκδηλώσεις των Ενόπλων Δυνάμεων με τους χρυσαυγίτες βουλευτές. 

 

Με αυτό το ακροδεξιό «συνεταιράκι» κυβερνούσαν για τέσσερα χρόνια οι ΣΥΡΙΖΑίοι, ψηφίζοντας μαζί αντιλαϊκούς νόμους και ΝΑΤΟικά φιρμάνια. 

Οσο κι αν κάνουν τώρα τους ανήξερους, προκαλώντας μάλιστα ότι τάχα θα δώσουν και «μάχη» ενάντια... στην ακροδεξιά και τη συντήρηση, για ακόμα μια φορά επιβεβαιώνεται ότι οι αποστάσεις «προοδευτικών» - συντηρητικών και ακροδεξιών υπερασπιστών του συστήματος είναι «ένα τσιγάρο δρόμος», που τον διαβαίνουν κατά το δοκούν. 

Τη μάχη ενάντια στο φασισμό δεν μπορούν να τη δώσουν εκείνοι που υπερασπίζονται με νύχια και με δόντια το σάπιο σύστημα που τον γεννά.