Αναζήτηση στο site

Επαφή

ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ
Ε.Κ.Π. 4ος, ΓΡΑΦΕΙΟ 6,
ΟΜ. ΣΚΥΛΙΤΣΗ 19,
Τ.Κ 18531 ΠΕΙΡΑΙΑΣ

ΤΗΛ. - ΦΑΞ : 2104131209

enosh_synt_ika_peiraia@yahoo.gr

Συνταξιούχοι παρέμβαση στο υπουργείο Οικονομικών και Τράπεζα Ελλάδας

2015-07-01 17:33

Παρέμβαση των Συνταξιουχικών Οργανώσεων για την άμεση και πλήρη καταβολή των συντάξεων τους (VIDEO)

Παρέμβαση των Συνεργαζόμενων Συνταξιουχικών Οργανώσεων σήμερα στο Υπουργείο Οικονομικών και την Τράπεζα της Ελλάδος, απαιτώντας την άμεση και πλήρη καταβολή των συντάξεών τους.

Συγκεκριμένα, εκπρόσωποι και μέλη των Συνεργαζόμενων Συνταξιουχικών Οργανώσεων ΙΚΑ - ΕΛΤΑ - ΔΗΜΟΣΙΟΥ - ΟΣΕ - OAEE - ΝΑΤ - ΟΤΑ - ΤΑΕ ΟΑΕΕ κατήγγειλαν την τεράστια ταλαιπωρία την οποία έχουν υποστεί εδώ και τρεις μέρες και απαίτησαν την άμεση και πλήρη καταβολή των συντάξεων σε όλους τους δικαιούχους.

Με συνθήματα όπως «Με φιλοδωρήματα δε μας ξεγελάτε, ντροπή σε σας που τώρα κυβερνάτε» και «Όλοι στο δρόμο ξεσηκωμός, να μην πεινάσει ο λαός» οι συνταξιούχοι συγκεντρώθηκαν πρώτα στο υπουργείο Οικονομικών. Ζήτησαν συνάντηση με τον υπουργό Οικονομικών κάτι που δεν κατέστη εφικτό λόγω των υποχρεώσεων του υπουργού ο οποίος τους ζήτησε να συναντηθούν την Παρασκευή.

Αμέσως μετά πορεύτηκαν στην Τράπεζα της Ελλάδας όπου ζήτησαν να συναντηθούν με τον διοικητή ή με τους υποδιοικητές. Ωστόσο δεν ήταν κανείς εκεί

Οι συνταξιούχοι τόνισαν ότι «είναι άμεση ανάγκη να ανοίξουν τώρα όλες οι τράπεζες και να καταβληθούν όλες οι συντάξεις».