Αναζήτηση στο site

Επαφή

ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ
Ε.Κ.Π. 4ος, ΓΡΑΦΕΙΟ 6,
ΟΜ. ΣΚΥΛΙΤΣΗ 19,
Τ.Κ 18531 ΠΕΙΡΑΙΑΣ

ΤΗΛ. - ΦΑΞ : 2104131209

enosh_synt_ika_peiraia@yahoo.gr

Παρουσία ασφαλίτη στο Συνέδριο Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης

2018-11-10 11:49

Ανήξεροι ! ! ! η Κυβέρνηση 

Θα διεξαγάγει «προκαταρκτική εξέταση»

 η ...έρευνα της Αστυνομίας ας ξεκινήσει καλύτερα 

από τα γραφεία της υπουργού και του προέδρου της ΓΣΕΕ. 

Συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ δείχνουν την ταυτότητα του ασφαλίτη (δεξιά) λίγο μετά την αποκάλυψή του

 

Την ανήξερη παριστάνει η ηγεσία της Αστυνομίας για την παρουσία του ασφαλίτη στο Συνέδριο του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης την περασμένη Πέμπτη. 

Προκλητικά μάλιστα ανακοινώνει ότι θα διεξαγάγει «προκαταρκτική εξέταση» για το περιστατικό και πουλάει «ευαισθησία» για τις ...«συνδικαλιστικές και πολιτικές ελευθερίες». 

Η υπηρεσιακή ταυτότητα του ασφαλίτη που «πιάστηκε στα πράσα» να παρακολουθεί κατόπιν εντολής το συνέδριο του Εργατικού Κέντρου

Η αλήθεια είναι ότι η κυβέρνηση και η ηγεσία της Αστυνομίας «πιάστηκαν με τη γίδα στην πλάτη» και τώρα τρέχουν να συμμαζέψουν τα ασυμμάζευτα. 

Αλλωστε, μόλις την περασμένη βδομάδα, η ηγεσία της ΓΣΕΕ είχε ζητήσει «αστυνομική συνδρομή» από την κυβέρνηση, για να συνεχίσει ανενόχλητη τις διαδικασίες νοθείας και εκφυλισμού στα συνέδρια των Εργατικών Κέντρων. 

Ενώ, ήδη η Αστυνομία έχει δώσει «παρών» για να προστατεύσει τέτοιες διαδικασίες, όπως στα Τρίκαλα, στην Κατερίνη και στην Κοζάνη. 

Οπότε, η ...έρευνα της Αστυνομίας ας ξεκινήσει καλύτερα από τα γραφεία της υπουργού και του προέδρου της ΓΣΕΕ. 

Γιατί οι «συνδικαλιστικές και πολιτικές ελευθερίες» προσβάλλονται ήδη, κι ας ισχυρίζεται το αρχηγείο της Αστυνομίας ότι δεν ανέχεται αυτή την προσβολή. 

Η πολιτική ευθύνη βέβαια ανήκει στην κυβέρνηση, η οποία έχει καταπιεί τη γλώσσα της για το περιστατικό. 

Κι από πάνω, κοροϊδεύει το λαό ότι θα ενισχύσει τα «κοινωνικά δικαιώματα» με την αναθεώρηση του Συντάγματος, όταν στέλνει την Ασφάλεια να παρακολουθεί συνέδρια συνδικαλιστικών οργανώσεων, θυμίζοντας τις πιο «μαύρες» εποχές.