Αναζήτηση στο site

Επαφή

ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ
Ε.Κ.Π. 4ος, ΓΡΑΦΕΙΟ 6,
ΟΜ. ΣΚΥΛΙΤΣΗ 19,
Τ.Κ 18531 ΠΕΙΡΑΙΑΣ

ΤΗΛ. - ΦΑΞ : 2104131209

enosh_synt_ika_peiraia@yahoo.gr

Μπροστά οι δικές μας ανάγκες και όχι τα κέρδη των λίγων

2018-09-12 11:10
ΠΑΜΕ

Συλλαλητήρια στις 13 Σεπτέμβρη 

σε Αθήνα, Πειραιά και Κορωπί

 
 

Με συλλαλητήρια στην Αθήνα, τον Πειραιά και το Κορωπί, την Πέμπτη 13 Σεπτέμβρη, σωματεία και φορείς της Αττικής ετοιμάζονται να διαδηλώσουν το σύνθημα: «Μπροστά οι δικές μας ανάγκες και όχι τα κέρδη των λίγων».

Παίρνοντας τη σκυτάλη από το συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στη ΔΕΘ το Σάββατο 8 Σεπτέμβρη, οι κινητοποιήσεις στην Αττική δίνουν συνέχεια στην οργάνωση της πάλης ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική κυβέρνησης, κεφαλαίου, ΝΑΤΟ και ΕΕ.

Στην Αθήνα, το συλλαλητήριο θα πραγματοποιηθεί στις 7.00 μ.μ. στην ΟμόνοιαΣτις 6.30 έχουν οριστεί οιπροσυγκεντρώσεις σε Πλ. Βάθης, Κάνιγγος, Εθνικής Αντίστασης και Καραϊσκάκη. (Διαβάστε εδώ αναλυτικά). 

Για την Αθήνα δρομολογούνται λεωφορεία από διάφορες περιοχές. (Διαβάστε εδώ αναλυτικά)

Την ίδια ώρα κινητοποιήσεις θα γίνουν στον Πειραιά στην πλ. Καραϊσκάκη και στο Κορωπί στην κεντρική πλατεία.

Το επόμενο διάστημα Συνδικάτα προχωρούν σε Γενικές Συνελεύσεις, συγκεντρώσεις, συσκέψεις, συζητήσεις και εξορμήσεις στους χώρους δουλειάς, με στόχο την ενημέρωση των εργαζομένων.

Κάλεσμα μαζικής συμμετοχής στα συλλαλητήρια

Η Ομοσπονδία Μισθωτών Τύπου - Χάρτου, η Ομοσπονδία Εργαζομένων σε Κλωστοϋφαντουργία - Ιματισμό και Δέρμα, η Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων Αθήνας, η ΟΓΕ και η ΕΕΔΥΕ.

Επίσης, το Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας, το Συνδικάτο Καθαριστριών - Καθαριστών ν. Αττικής και Περιχώρων, το Σωματείο Επαγγελματιών Οδηγών Αττικής - Βοιωτίας και Νήσων Αργοσαρωνικού, το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής, το Σωματείο Εργαζομένων στο Χρηματοπιστωτικό Σύστημα ν. Αττικής, ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας, το Συνδικάτο Φαρμάκου Αττικής, η Συντεχνία Επιπλοποιών και Ξυλουργών Καταστηματαρχών Αθηνών και προαστίων, το Σωματείο Εργαζομένων σε Μονάδες Ιδρύματα Σχολεία Ειδικής Αγωγής (ΣΕΜΙΣΕΑ), το Συνδικάτο Επισιτισμού - Τουρισμού - Ξενοδοχείων ν. Αττικής.

Η Ένωση Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Αθηνών και Περιχώρων, ο Πανελλήνιος Σύλλογος Συνταξιούχων πρώην ΔΕΚΟ και Τραπεζών, η Επιτροπή Αγώνα Ναυτιλιακών - Τουριστικών Υπαλλήλων και οι Σύλλογοι Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, «Ο Σωκράτης», «Ρόζα Ιμβριώτη» και «Γ. Σεφέρης», το ΠΑΜΕ Τύπου και ΜΜΕ, ο Ενιαίος Σύλλογος Γονέων - Κηδεμόνων ΑΜΕΑ Αττικής και Νήσων, ο Σύλλογος Υπαλλήλων Περιφέρειας Αττικής, το Σωματείο Κατεργασίας Ξύλου και Ναυπηγοξυλουργών Πειραιά, Αττικής και Νήσων, τα ναυτεργατικά σωματεία ΠΕΜΕΝ, ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ, ΠΕΕΜΑΓΕΝ και ΠΕΣ/ΝΑΤ, το Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Λυκόβρυσης - Πεύκης, η Κίνηση για την Εθνική Άμυνα (ΚΕΘΑ), το Πανελλήνιο Σωματείο Εκτάκτου Προσωπικού του ΥΠΠΟ.

Πηγή : 902.gr