Αναζήτηση στο site

Επαφή

ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ
Ε.Κ.Π. 4ος, ΓΡΑΦΕΙΟ 6,
ΟΜ. ΣΚΥΛΙΤΣΗ 19,
Τ.Κ 18531 ΠΕΙΡΑΙΑΣ

ΤΗΛ. - ΦΑΞ : 2104131209

enosh_synt_ika_peiraia@yahoo.gr

Λαζόπουλος Αριστοφανικός ή Γκεμπελικός ?

2015-09-17 09:19
Ο διαφημιστής του ΣΥΡΙΖΑ
 
 
 

Ολόκληρη την προεκλογική προπαγάνδα του ΣΥΡΙΖΑ «σέρβιρε» προχτές στο κοινό του ο Λάκης Λαζόπουλος, στήνοντας την εκπομπή του («Αλ Τσαντίρι») στη βάση των ΣΥΡΙΖΑίικων διλημμάτων: 

Παλιό - νέο, υποταγή στο μνημόνιο ή επαναδιαπραγμάτευση και άλλα παρόμοια. 

Οπως ήταν αναμενόμενο, δεν απέφυγε τις αθλιότητες σε βάρος του ΚΚΕ. 

Θέλοντας να κάνει λιανό το ψευτοδίλημμα, είπε ότι «τα πράγματα είναι ξεκάθαρα, ευρώ ή δραχμή». 

Με βάση αυτό το κριτήριο, τσουβάλιασε προκλητικά το ΚΚΕ με τη Χρυσή Αυγή και τη Λαϊκή Ενότητα, ενώ τον ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝΕΛ τους κατέταξε στα κόμματα που ψήφισαν το μνημόνιο, αλλά το θεωρούν «προϊόν εκβιασμού, χωρίς να το πολυπιστεύουν, είναι υπέρ του λαού και όχι των δανειστών»! 

Μάλιστα, παρουσίασε και μια σειρά «τυχαίες» συνεντεύξεις, που όλες κατέληγαν στο «να μη γυρίσουμε στο παλιό», όπως είναι το προεκλογικό σύνθημα του ΣΥΡΙΖΑ!

 Για κατακλείδα, παρουσίασε τις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα σαν αποτέλεσμα της εφαρμογής του «σχεδίου Σόιμπλε» και έθεσε το δίλημμα αν ο λαός με την ψήφο του θα συμβάλει στο να ολοκληρωθεί αυτό το σχέδιο ή θα το αποτρέψει, όπως διατείνεται και ο ΣΥΡΙΖΑ. 

Είθισται τα προεκλογικά μηνύματα των κομμάτων στα κανάλια να μην υπερβαίνουν τα 10 λεπτά. Του ΣΥΡΙΖΑ, όμως, στον ALPHA κράτησε μια ώρα, 51 λεπτά και 27 δευτερόλεπτα, όση ήταν η διάρκεια της εκπομπής του Λαζόπουλου, χωρίς τις διαφημίσεις...