Αναζήτηση στο site

Επαφή

ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ
Ε.Κ.Π. 4ος, ΓΡΑΦΕΙΟ 6,
ΟΜ. ΣΚΥΛΙΤΣΗ 19,
Τ.Κ 18531 ΠΕΙΡΑΙΑΣ

ΤΗΛ. - ΦΑΞ : 2104131209

enosh_synt_ika_peiraia@yahoo.gr

H 9 του Μάη ενοχλεί ! γιατί και ποιους ?

2015-05-07 11:39
Τους ενοχλεί η 9η Μάη

Η 9η Μάη ήταν, είναι και θα είναι μέρα μνήμης και τιμής της Μεγάλης Αντιφασιστικής Νίκης των Λαών. 

Η Αντιφασιστική Νίκη φέρει τη σφραγίδα των λαών, των κομμουνιστών, του σοσιαλισμού και του Κόκκινου Στρατού, όσο ο φασισμός φέρει τη σφραγίδα του καπιταλισμού.

 Η ΕΕ ως συμμαχία του κεφαλαίου, πρωτεργάτης στην προσπάθεια σπίλωσης του σοσιαλισμού, παραχάραξης της Ιστορίας ώστε να μην αποτελεί αυτή πηγή διδαγμάτων, «μπούσουλα» δράσης για τους λαούς, επέλεξε την 9η Μάη να γιορτάζει την ίδρυσή της! Μάλιστα, χτες η αντιπροσωπία της ΕΕ στην Ελλάδα διένειμε στον Τύπο σχετικό ενημερωτικό υλικό διαφημίζοντας τις δεκάδες φιέστες που οργανώνει ανά τη χώρα για να γιορτάσει τη «μέρα της Ευρώπης» και να καπελώσει τις εκδηλώσεις για την Αντιφασιστική Νίκη. 

Επιπλέον, ο επικεφαλής της Π. Καρβούνης, με δήλωσή του, εξυμνεί τη λυκοσυμμαχία και προειδοποιεί ότι σήμερα «βάλλεται από εσωτερικούς εχθρούς που απειλούν να την διασπάσουν όχι κάθετα, αλλά οριζόντια, από τη μία στην άλλη άκρη της: 

Τον ευρωσκεπτικισμό και το λαϊκισμό» και προτρέπει το λαό να μείνει στο πλευρό της ΕΕ γιατί «αποτελεί την καλύτερη επιλογή»... 

H 9 του Μάη ενοχλεί γιατί καταρρίπτει τους ισχυρισμούς περί μονοδρόμων και επιβεβαιώνει ότι, όταν οι λαοί θέλουν, μπορούν να ανοίξουν άλλους δρόμους προς τα εμπρός.