Αναζήτηση στο site

Επαφή

ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ
Ε.Κ.Π. 4ος, ΓΡΑΦΕΙΟ 6,
ΟΜ. ΣΚΥΛΙΤΣΗ 19,
Τ.Κ 18531 ΠΕΙΡΑΙΑΣ

ΤΗΛ. - ΦΑΞ : 2104131209

enosh_synt_ika_peiraia@yahoo.gr

Για τη «ταυτότητα φύλου» ΚΚΕ εκκλησία συμπλέουν ?

2017-10-06 13:54

Με «ταυτότητα» ... τον αντικομμουνισμό

 

Αυτό υποστηρίζει χτεσινό άρθρο της «Αυγής», με αφορμή την τοποθέτηση του Κόμματος στο νομοσχέδιο για την «ταυτότητα φύλου». 

Ο αρθρογράφος, σε έναν αχταρμά που επικαλείται τη διαλεκτική, τα βάζει όλα στο μίξερ, αφήνοντας ακόμα και υπονοούμενα ταύτισης του Κόμματος με τους φασίστες της Χρυσής Αυγής. 

Ολα αυτά με μπόλικο αντικομμουνισμό, αναφορές σε Στάλιν, «δόγματα» κ.λπ.

Και όλα αυτά γιατί; 

Για τον απλούστατο λόγο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ και η κυβέρνηση δεν μπορούν να απαντήσουν ουσιαστικά, παρά μόνο αφοριστικά, στα ζητήματα που αναδεικνύει το ΚΚΕ για το εν λόγω νομοσχέδιο. 

Το ΚΚΕ θέτει συγκεκριμένα αντικειμενικά επιστημονικά, κοινωνικά κ.ά. κριτήρια για όσους και όσες τίθεται η ανάγκη διόρθωσης φύλου, ως ένα ατομικό δικαίωμα, που όμως εξασφαλίζεται μέσα σε ένα πλαίσιο κοινωνικών μέτρων. 

Σε αυτά, η κυβέρνηση απαντά με κραυγές περί σκοταδισμού και τα ρίχνει στο «πυρ το εξώτερον». 

Δεν αποδέχεται το φυλετικό διαχωρισμό άντρα - γυναίκα ως αντικειμενικό γεγονός, παρουσιάζει αποσπασμένα τα φυλετικά χαρακτηριστικά, που προσδιορίζονται βιολογικά, από την αντίληψη που έχει το άτομο για το φύλο που ανήκει. 

Ταυτόχρονα, προσπαθεί να συσκοτίσει ότι το ΚΚΕ με συνέπεια αντιπαλεύει κάθε είδους ρατσισμό και διάκριση σε χρώμα, φυλή, έθνος, φύλο ή σεξουαλικό προσανατολισμό. 

Ομως σκοταδισμός είναι η αστική αντίληψη περί «ατομικών δικαιωμάτων», που τα διαχωρίζει από τα κοινωνικά, και γι' αυτό αποτελεί τη βάση κάθε ανορθολογικής προσέγγισης της κοινωνικής πραγματικότητας. 

Οπως επίσης «σκοταδισμός» και «μεσαίωνας» είναι η αντιλαϊκή - αντεργατική πολιτική της κυβέρνησης, που χτυπά τα κοινωνικά και ατομικά δικαιώματα όλων, ανεξαρτήτως φύλου, κάτι που η κυβέρνηση προσπαθεί να κρύψει κάτω από κάλπικες ευαισθησίες.

Πηγή : https://www.rizospastis.gr/page.do?publDate=6/10/2017&id=16825&pageNo=2