Αναζήτηση στο site

Επαφή

ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ
Ε.Κ.Π. 4ος, ΓΡΑΦΕΙΟ 6,
ΟΜ. ΣΚΥΛΙΤΣΗ 19,
Τ.Κ 18531 ΠΕΙΡΑΙΑΣ

ΤΗΛ. - ΦΑΞ : 2104131209

enosh_synt_ika_peiraia@yahoo.gr

Εργατοπατερική σύναξη οργανώνει η ΑΓΕΣΣΕ

2015-11-03 11:25
Νεκρανάσταση με σκοπιμότητες
 

Τις μέρες αυτές, από το «Κόκκινο» και άλλα Μέσα που διαφημίζουν την κυβερνητική πολιτική, αναπαράγεται το κάλεσμα της λεγόμενης «Ανώτατης Γενικής Συνομοσπονδίας Συνταξιούχων Ελλάδας» (ΑΓΣΣΕ) για μια κινητοποίηση που διοργανώνει αύριο, Τετάρτη, στα Προπύλαια, για το Ασφαλιστικό. 

Δεν μας προκαλεί εντύπωση ούτε το γεγονός ότι νεκραναστήθηκε ξαφνικά μια Συνομοσπονδία - σφραγίδα, η οποία απ' όταν ανακοινώθηκε η συγκρότησή της, κανείς δε θυμάται να έκανε μια κινητοποίηση τόσα χρόνια, ούτε βέβαια τα Μέσα που διαφημίζουν την κινητοποίηση. 

Σημειώνουμε όμως το εξής: 

Το συνεπές αγωνιστικό συνταξιουχικό κίνημα, που εκφράζεται από τη Συντονιστική Επιτροπή των Συνταξιουχικών Οργανώσεων, έχει δώσει μάχες και μάχες στους δρόμους, στα υπουργεία, στη Βουλή, παντού, διεκδικώντας το δίκιο των συνταξιούχων, μαζί με το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα των εργαζομένων. 

Αυτό είναι που προσπαθούν να υπονομεύσουν οι διάφοροι της ΑΓΣΣΕ και ενώ όλα τα σφυριά χτυπούν για τη συμμετοχή των συνταξιούχων στην απεργία στις 12 Νοέμβρη, αυτοί παρουσιάζουν ως κινητοποίηση την εργατοπατερική σύναξη που οργανώνουν αύριο. 

Ας το πάρουν κι αυτό υπόψη τους οι συνταξιούχοι, οι οποίοι ούτως ή άλλως έχουν κατατάξει την ΑΓΣΣΕ εκεί που της πρέπει: 

Στο περιθώριο.