Αναζήτηση στο site

Επαφή

ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ
Ε.Κ.Π. 4ος, ΓΡΑΦΕΙΟ 6,
ΟΜ. ΣΚΥΛΙΤΣΗ 19,
Τ.Κ 18531 ΠΕΙΡΑΙΑΣ

ΤΗΛ. - ΦΑΞ : 2104131209

enosh_synt_ika_peiraia@yahoo.gr

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ - είναι δολοφόνοι γιατί είναι φασίστες

2015-10-08 09:18

Χρυσή Αυγή: 

΄Οτι κινείται, σφάζεται 

(VIDEO - ΦΟΤΟ)

Την κυνική ομολογία του Γ. Πατέλη, για τον ενιαίο τρόπο καθοδήγησης και εκτέλεσης των επιθέσεων των μελών της Χρυσής Αυγής από την ηγεσία της, καταγράφει βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο.

Ο ενιαίος τρόπος καθοδήγησης και εκτέλεσης των επιθέσεων έχει επαναληφθεί στην υπόθεση της δολοφονίας του Π. Φύσσα, στην επίθεση σε συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ στη Ζώνη Περάματος, αλλά και σε μικροπωλητές σε πανηγύρι της Παναγίας στη Ραφήνα. 

Συγκεκριμένα, στο βίντεο φαίνεται ο πυρηνάρχης της τοπικής οργάνωσης στη Νίκαια να μιλά σε μέλη της Χρυσής Αυγής, εξηγώντας αναλυτικά τον σχεδιασμό επικείμενης επίθεσης για «τις 15 του μηνός στην Παναγίτσα», το 2012. 

Μεταξύ άλλων ακούγεται να λέει: «Να πω λίγο κάτι; Θα έρθουν κάποια μηνύματα σε συγκεκριμένα άτομα για τις 15 του μηνός στην Παναγίτσα.

Αν πάρω το O.K. από τον Λαγό. Αν δεν το πάρω, δεν το κάνουμε. Αν πάρω το Ο.Κ., θα έρθει σε όλους σας.

Θα πάμε σαν πραγματικοί πολίτες... καθόλου Χρυσή Αυγή, ειδικά και τέτοια. Θα πάμε για να ψωνίσουμε.

Δε θα γίνει αυτό σαν Χρυσή Αυγή. Δεν πρόκειται να το εκδώσουν από πάνω, από τα κεντρικά..».

Σε άλλο σημείο ακούγεται να λέει:

«Αυτό ήθελα να πω. Να πάμε κάποια άτομα στην εκκλησία με πολιτικά, τα οποία θα περιφρουρούμε.

Να κάνουμε ότι ψάλλουμε, να αγοράσουμε και τέτοια. Και μόλις δούμε το Ο.Κ. κάτι έχει γίνει, θα φύγει από εδώ πέρα μία ομάδα, 20-30 ατόμων, η οποία θα είναι τούμπανο από όλα (δηλαδή οπλισμένοι στην ορολογία της ΧΑ) και θα καθαρίσουμε την Παναγίτσα.

Δε θα μείνει τίποτα όρθιο. Τίποτα! Ό,τι κινείται, σφάζεται».

Υπενθυμίζεται ότι το βίντεο αποτελεί στοιχείο της δικογραφίας, το οποίο θα προβληθεί στο δικαστήριο στο τέλος της διαδικασίας, ενώ σε αυτό αναφέρθηκε σήμερα, στην κατάθεσή της η Μάγδα Φύσσα, μητέρα του δολοφονημένου από τη Χρυσή Αυγή, Παύλου Φύσσα. 

Πηγή : 902.gr

Ναζιστικά σύμβολα χρυσαυγιτών
 
 
Το χαρακτήρα της Χρυσής Αυγής, ως ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης, επιβεβαιώνουν, για ακόμα μια φορά, φωτογραφίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, με χρυσαυγίτες που φέρουν ή επιδεικνύουν ναζιστικά σύμβολα.
 

Η πρώτη φωτογραφία, που δημοσιεύεται για πρώτη φορά, είναι το τατουάζ του χρυσαυγίτη Γ. Λαγού, με τον αετό - σύμβολο του ναζιστικού κόμματος. Να σημειωθεί ότι ο αετός είναι και σύμβολο του γερμανικού εθνικού κράτους, του Ράιχ (σ.σ. αυτοκρατορία), αλλά αυτός κοιτάει δεξιά, σε αντίθεση με τον αετό του ναζιστικού κόμματος που φέρει ο Γ. Λαγός που κοιτάει αριστερά.

Η δεύτερη φωτογραφία που δείχνει το χρυσαυγίτη Ηλ. Κασιδιάρη και έχει δημοσιευτεί και στο παρελθόν, είναι από τη βραδιά ορκωμοσίας του Γ. Φουντούλη (21-12-2012) με την πολεμική σημαία του Τρίτου Ράιχ (σημαία που ήταν αναρτημένη στην Ακρόπολη κατά την κατοχή).

Η τρίτη φωτογραφία, που επίσης δημοσιεύεται για πρώτη φορά, είναι από το κινητό της Νικόλ Μπενέκη, της φίλης του Λαγού που είναι επίσης κατηγορούμενη στη δίκη της Χρυσής Αυγής και για το τι δείχνει τα λόγια είναι περιττά...


 
Πηγή : ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ