Αναζήτηση στο site

Επαφή

ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ
Ε.Κ.Π. 4ος, ΓΡΑΦΕΙΟ 6,
ΟΜ. ΣΚΥΛΙΤΣΗ 19,
Τ.Κ 18531 ΠΕΙΡΑΙΑΣ

ΤΗΛ. - ΦΑΞ : 2104131209

enosh_synt_ika_peiraia@yahoo.gr

Χιλιάδες λαού συμμετείχαν στην ΑΠΕΡΓΙΑ 4 ΦΛΕΒΑΡΗ

2016-02-05 11:27

Από τα χαράματα δυνάμεις του ΠΑΜΕ περιφρουρούν την απεργία σε μεγάλους χώρους δουλειάς και κλάδους σε μια σειρά περιοχές της χώρας.

Στη Θεσσαλονίκη, με πανό που ανάγραφε «Το Ασφαλιστικό αποτελεί αιτία πολέμου. Όχι στη διάλυση της Κοινωνικής Ασφάλισης», δυνάμεις του ΠΑΜΕ παρατάχτηκαν αξημέρωτα, αποκλείοντας τις εισόδους της Βιομηχανικής Περιοχής (ΒΙΠΕ) της Σίνδου και με συνθήματα και ανακοινώσεις καλούσαν στη σημερινή απεργία και στην απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στο Άγαλμα Βενιζέλου, στις 10.30 το πρωί.

Στον Πειραιά, από τις 5.30 το πρωί τα ταξικά ναυτεργατικά σωματεία περιφρούρησαν την 48ωρη απεργία τους που ξεκίνησε από τις 6 το πρωί της Πέμπτης 4 Φλεβάρη, πραγματοποιώντας προσυγκέντρωση στην πλατεία Καραϊσκάκη και ενημερωτικές εξορμήσεις στα πληρώματα των πλοίων. Παράλληλα, καλούσαν στην απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην πλατεία Καραϊσκάκη, στις 11 το πρωί.

Στην Καλαμάτα, από το πρωί το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων ανέλαβε την περιφρούρηση της απεργίας στα καταστήματα «Notos galleries», «H&Μ», «Hondos Center», «Κωτσόβολος» και« Public» στο κέντρο της πόλης, ενώ καλούσαν τους εργαζόμενους να συμμετάσχουν στη συγκέντρωση των αγωνιστικών σωματείων του ΠΑΜΕ στις 10.30 π.μ. στην πλατεία 23ης Μαρτίου.

Στην Αλεξανδρούπολη, δυνάμεις του ΠΑΜΕ από το ξημέρωμα βρέθηκαν στην πύλη του εργοστασίου του Ζούρα, εκφράζοντας έμπρακτα τη συμπαράστασή τους στην απόφαση του σωματείου των εργαζομένων στην επιχείρηση να συμμετάσχει στην απεργία.

Στη Μυτιλήνη, από τα ξημερώματα, πραγματοποιήθηκε συμβολικός αποκλεισμός της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου από το Παλλεσβιακό Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο και δυνάμεις του ΠΑΜΕ. 

Στην Άρτα, από νωρίς το πρωί οι δυνάμεις του Εργατικού Κέντρου πραγματοποίησαν απεργιακή περιφρούρηση στο κατάστημα της εταιρείας ηλεκτρικών ειδών «Κωτσόβολος».

Στο Κορωπί, βρέθηκαν από νωρίς το πρωί, μέλη της Ομοσπονδίας Τύπου - Χάρτου. 

Στην Κρήτη, τα σωματεία που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ ρίχτηκαν από νωρίς το πρωί στη μάχη της περιφρούρησης της απεργίας: 

Στο Ηράκλειο, στις εισόδους της ΒΙΠΕ και τα μεγάλα εργοστάσια της περιοχής, με αποτέλεσμα την σχεδόν καθολική συμμετοχή στην απεργία.

Στα Χανιά, στις αποθήκες των σούπερ μάρκετ ΙΝΚΑ και τα μεγάλα εμπορικά της πόλης.

Επίσης αποκλείστηκε το κτίριο της Περιφέρειας Κρήτης στο Ηράκλειο και αναρτήθηκε γιγαντοπανό.

Οι απεργοί απευθύνουν κάλεσμα για μαζική συμμετοχή και στις απεργιακές συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ.

 
ΑΘΗΝΑ 
Χιλιάδες λαού συμμετείχαν στην 
απεργιακή συγκέντρωση στο Σύνταγμα 
ΠΕΙΡΑΙΑΣ 
Πρωτοφανής συμμετοχή στην 
απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ 
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΗ
ΠΑΜΕ ΣΕ ΒΙΠΕ ΣΙΝΔΟΥ

 
Οι απεργιακές κινητοποιήσεις στη Θεσσαλία

Παρακαταθήκη οι συγκεντρώσεις σε όλη τη χώρα

Πατήστε πάνω στα μπλέ γράμματα για να διαβάσετε το άρθρο