Αναζήτηση στο site

Επαφή

ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ
Ε.Κ.Π. 4ος, ΓΡΑΦΕΙΟ 6,
ΟΜ. ΣΚΥΛΙΤΣΗ 19,
Τ.Κ 18531 ΠΕΙΡΑΙΑΣ

ΤΗΛ. - ΦΑΞ : 2104131209

enosh_synt_ika_peiraia@yahoo.gr

Άμα η συγκυβέρνηση έχει τέτοιους φίλους την τον θέλει το Λαό !

2015-03-26 09:34
΄Οταν οι φαρμακοβιομήχανοι
παινεύουν την κυβέρνηση
 
 

Τις προσδοκίες της ντόπιας φαρμακοβιομηχανίας εξέφρασε ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της «ΒΙΑΝΕΞ» Δημήτρης Γιαννακόπουλος απ' το βήμα του φαρμακευτικού συνεδρίου «ΗELLAS PHARM».

«Οι επιστήμονες, είπε, του Φαρμάκου είναι εδώ, ετοιμοπόλεμοι, για να διασώσουν τις επιχειρήσεις τους από τα μέτρα των προηγούμενων, μνημονιακών κυβερνήσεων». 

Και αφού κατηγόρησε τις προηγούμενες κυβερνήσεις ότι ήθελαν να καταστρέψουν το «ελληνικό Φάρμακο», συμπλήρωσε: «Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι σε θέση και έχει όλη τη στήριξη του ελληνικού λαού, να ανασχέσει αυτή την κατάσταση... 

Αναμένουμε να προχωρήσουν και οι προεκλογικές εξαγγελίες για τα υπόλοιπα φλέγοντα θέματα της Υγείας και πιστεύουμε ότι θα γίνουν πράξη, παρά τις απειλές των δανειστών».

Λίγο αργότερα ήρθε -απ' το ίδιο βήμα- και η ανταπόκριση απ' την πλευρά της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ: «Θα στηρίξουμε την ελληνική φαρμακοβιομηχανία» είπε ο υπουργός Υγείας Παναγιώτης Κουρουμπλής, καλώντας ταυτόχρονα και τις πολυεθνικές να κάνουν επενδύσεις στην Ελλάδα.

Αντί σχολίου, η στήλη μεταφέρει την παρατήρηση που ακούστηκε όταν μιλούσε ο Δ. Γιαννακόπουλος: 

«Τώρα μιλά ο Συντονιστής της Ομάδας Μελών Φαρμακοβιομηχάνων του ΣΥΡΙΖΑ!». 

Και η στήλη συμπληρώνει: 

Αλίμονο στην υγεία των Ελλήνων, όσο το Φάρμακο θα παραμένει ως εμπόρευμα στα χέρια των εταιρειών -ξένων και ντόπιων- και με τη στήριξη των εκάστοτε κυβερνήσεων θα τους διασφαλίζει την επιδιωκόμενη κερδοφορία.