Αναζήτηση στο site

Επαφή

ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ
Ε.Κ.Π. 4ος, ΓΡΑΦΕΙΟ 6,
ΟΜ. ΣΚΥΛΙΤΣΗ 19,
Τ.Κ 18531 ΠΕΙΡΑΙΑΣ

ΤΗΛ. - ΦΑΞ : 2104131209

enosh_synt_ika_peiraia@yahoo.gr

Πειραιάς: Την προκλητική συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής

2014-03-22 13:29

Πειραιάς : 

Την προκλητική συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής καταγγέλλει η γραμματεία του ΠΑΜΕ και σωματεία

Τη ναζιστική συμμορία της Χρυσής Αυγής η οποία τολμά να βάζει συγκέντρωση στον Πειραιά της εργατιάς, που πλήττεται από την αντιλαϊκή φιλοεφοπλιστική πολιτική της Χρυσής Αυγής καταγγέλλει η Γραμματεία Πειραιά του ΠΑΜΕκαι τα σωματεία: ΠΕΜΕΝ, ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ, Πανελλήνια Ένωση Μαγείρων Εμπορικού Ναυτικού, Συνδικάτο Μετάλλου Πειραιά, Πανελλήνια Ένωση Αμμοβολιστών - Καθαριστών, Σωματείο Ηλεκτρολόγων πλοίων, Σωματείο Ναυπηγοξυλουργών, Σωματείο Οικοδόμων Πειραιά, Σωματείο Λογιστών Πειραιά, Σωματείο Ελαιουργοσαπουνοποιών, παράρτημα Πειραιά Συνδικάτο Επισιτισμού - Τουρισμού - Ξενοδοχείων Αττικής, Σύνδεσμος Υπαλλήλων Εμπορικών Καταστημάτων και Ιδιωτικών Επιχειρήσεων Πειραιά, Συνδικάτο Εργαζομένων στην Ιδιωτική Υγεία Πειραιά, Σωματείο Καθαριστών - Καθαριστριών Πειραιά, Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Πειραιά, Συνταξιούχων Νίκαιας - Κορυδαλλού, ΠΕΣ - ΝΑΤ, Σωματείο Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Πειραιά και Νήσων, Σωματείο Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Νίκαιας - Κορυδαλλού, Σύλλογοι Γυναικών Πειραιά.

Σε κοινή τους ανακοίνωση τονίζουν:

«Κανένας εργαζόμενος, κανένας άνεργος, κανένας λαϊκός άνθρωπος, που πλήττεται από τη σημερινή βάρβαρη πολιτική δεν πρέπει να δώσει το παρόν. Να απομονωθεί η Χρυσή Αυγή.

Κανένα φιλολαϊκό άλλοθι να μη δοθεί στους χρυσαυγίτες. Δεν είναι μακριά τα γεγονότα με την επαγγελματική τους δραστηριότητα, δεν είναι μακριά η επίθεση στο Πέραμα, η δολοφονία του Παύλου Φύσσα στην Αμφιάλη, τα δολοφονικά κυνηγητά σε μετανάστες.

Μην ξεχνάς:

Δεν έχουν φιλολαϊκή πολιτική. Η Χρυσή Αυγή έχει στηρίξει μέσα και έξω από τη Βουλή το κεφάλαιο γι' αυτό και αξιοποιείται.

Δεν πρόκειται για παλικαράδες που θα βάλουν τάχα το σάπιο σύστημα στη θέση του. Είναι κομμάτι της σαπίλας, που η παλικαριά του σταμάτησε στην πρώτη ερώτηση του ανακριτή.

Μη δώσεις αέρα στους δολοφόνους της Χρυσής Αυγής. Απομόνωσε τους.

Εμπιστέψου τη δύναμη σου. Εμπιστέψου τα σωματεία, τις Λαϊκές Επιτροπές. Έλα σε επαφή μαζί τους. Οργανώσου.

Κανένας μόνος του στην κρίση. Ένας για όλους και όλοι για έναν. Οργάνωση και αγώνας για την αντεπίθεση μας και την ανατροπή της σημερινής βάρβαρης πολιτικής».