Αναζήτηση στο site

Επαφή

ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ
Ε.Κ.Π. 4ος, ΓΡΑΦΕΙΟ 6,
ΟΜ. ΣΚΥΛΙΤΣΗ 19,
Τ.Κ 18531 ΠΕΙΡΑΙΑΣ

ΤΗΛ. - ΦΑΞ : 2104131209

enosh_synt_ika_peiraia@yahoo.gr

Σπίτι θα βγει στο σφυρί για οφειλή 1.005 ευρώ

2015-02-04 10:55

Δήμος Αθηναίων: 

Βγάζει σπίτι σε πλειστηριασμό 

για χρέος 1.005 ευρώ 

 Κινητοποίηση για να

 μην βγει στο σφυρί

Κινητοποίηση σήμερα Τετάρτη στις 10 π.μ. στη Διεύθυνση Οικονομικών του Δήμου Αθήνας (Λιοσίων 22) θα πραγματοποιήσουν η Λαϊκή Επιτροπή 2ου Διαμερίσματοςκαι ο Σύλλογος Αυτοαπασχολουμένων – Επαγγελματιών και Εμπόρων Δήμου Αθήνας.

Καταγγέλλουν το γεγονός ότι ο Δήμος Αθηναίων απειλεί οικογένεια αυτοαπασχολούμενων με πλειστηριασμό του σπιτιού της.

Σύμφωνα με αποκαλυπτικό δημοσίευμα του Ριζοσπάστη, το σπίτι θα βγει στο σφυρί για οφειλή 1.005 ευρώ, που είναι το πρόστιμο που είχε επιβάλει η Διεύθυνση Πολεοδομίας του Δήμου πριν από 8,5 χρόνια, για την τοποθέτηση ηλιακού θερμοσίφωνα στο κλιμακοστάσιο της πολυκατοικίας. 

Το έγγραφο που κοινοποιήθηκε την περασμένη Δευτέρα στην οικογένεια αναφέρει ότι το διαμέρισμα που κατοικεί θα βγει σε πλειστηριασμό στις 4 Μάρτη.

Η Λαϊκή Επιτροπή 2ου Διαμερίσματος καλεί τους εργαζόμενους και τους φορείς της περιοχής να απαιτήσουν την ακύρωση του πλειστηριασμού και να μην επιτρέψουν να βγει στο σφυρί κανένα σπίτι εργατικής και λαϊκής οικογένειας. 

Ο Σύλλογος Αυτοαπασχολούμενων Επαγγελματιών και Εμπόρων στο Δήμο Αθήνας καλεί τους αυτοαπασχολούμενους σε επαγρύπνηση και να αντιπαλέψουν, οργανωμένα αυτήν την πολιτική που οδηγεί τους πολλούς στη φτώχεια και τη μιζέρια, κάνοντας όμως τους λίγους ακόμη πλουσιότερους.

Διαβάστε εδώ το αποκαλυπτικό δημοσίευμα του Ριζοσπάστη.